Hoppa till innehåll

FINN’S FÖRENINGSSTÖD

        TJÄNA PENGAR TILL KLUBB/FÖRENING

Vi introducerar hösten 2023 Finn’s Föreningsstöd – vårt sätt att bidra till det blomstrande föreningslivet och ge något tillbaka till er som är en viktig del av det. Vi tror på att gemenskap och engagemang är en grund för ett välmående samhälle, och därför har vi skapat detta program.

Så här fungerar det: För varje bokad och betald vistelse med er unika kod ger vi 8 % av intäkterna tillbaka till er förening eller klubb. Det är enkelt och helt kostnadsfritt för er. Det bästa är att det kräver minimal ansträngning för att dra nytta av detta erbjudande. Ni kan stödja er förening genom att rekommendera boende på Finn på olika sätt, som att boka träningsläger inom er idrott eller när det arrangeras evenemang. Ni kan rekommendera oss till företag, sponsorer, privatpersoner, vänner och familj. Viktigaste av allt är att varje gång någon bokar, får er förening en del av intäkterna.

Finn’s Föreningsstöd betalas ut halvårsvis, i januari och juli, för att säkerställa att ni har de medel ni behöver för att stödja er förening året runt.

Så, varför vänta? Kontakta oss och ta del av Finn’s Föreningsstöd. Vi ser fram emot att välkomna er och alla ni känner för att bidra till er förenings framgång!Kontakta oss på info@finnapartments.se

Boka