Hoppa till innehåll

Boende

Vi är ett modernt och effektivt boende endast ett liten promenad ifrån Lunds stadskärna. Sedan 2020 har vi nya ägare som fortsatt kommer utveckla Finn in i framtiden.

Vi har 51 st rum fördelat på 5 olika kategorier varav Studio M, L och XL är utrustade med kök och tvättmöjligheter. Det i kombination att man kan bo upp till och med 5 personer på vissa rum gör att vi är det perfekta hotellet både för barnfamiljer, par och affärsresenärer.

Möjligheten för att vi skall kunna hålla de låga priserna vi har är att vi har utvecklat ett säkert och effektivt sätt för dig som gäst att checka in och ut ur ditt rum på egen hand. Samt att vi inte har inkluderat frukost i rummen då det finns möjlighet att laga den själv på rummet, köpa enklare produkter i vår kiosk eller i förväg boka frukostpåse via oss. Vi har inte städningar av rum/studios varje dag.

I lobbyn finner du gott om sociala ytor och effektiva platser för att jobba vid. Eller varför inte ta med ditt kaffe och/eller arbete ut på vår härliga uteplats. Självklart har vi även ett funktionellt gym till förfogande. Allt inkluderat i rumspriset.

Varmt välkomna till Lund och oss på Finn.

På Hotell Finn i centrala Lund har vi 51 st olika rum fördelat på fyra olika storlekar. Passar perfekt för affärsresande upp till den stora familjen. Oavsett om du bara vill bo en natt eller en månad eller längre på våra anpassade rum för långtidsboende - longstay

Boka