Hoppa till innehåll
I centrala delen av Lund norr om Malmö och Köpenhamn finns du det moderna Hotel Finn. Perfekt för dig som behöver ett bekvämt boende för den stora familjen eller ett effektivt långtidsboende

Om Hotell Finn

Nyckelorden för det vi vill förmedla med Hotel Finn är en effektiv upplevelse med self service. Du som gäst skall på ett enkelt sätt kunna ordna saker efter dina egna behov. Ett hotell i Lund där du ska känna dig nästan som hemma. Upplevelse och trivsel är viktigt. Vi har medvetet designat rummen för att göra dig glad när du ”kommer hem”.

Du checkar enkelt in på egen hand i våra incheckningsterminaler, du möblerar lätt rummet efter egna behov. Varför inte snappa åt dig en god bok och sjunka ner framför brasan i vardagsrummet? Ett hotell i Lund som tillåter dig att göra saker på egen hand och på ditt eget sätt.

Den personlig servicen är en av våra viktigaste hörnstenar som vi förmedlar till dig på vårt effektiva sätt. Det är här som Hotel Finn’s värdar kommer in i bilden, de finns på plats om förmiddagen och eftermiddagen för att hjälpa dig, svara på frågor, tipsa om aktiviteter eller restauranger, boka taxi eller bara vara din vän. När Hotel Finn inte är bemannat finns våra värdar bara ett samtal bort.

 

Varmt välkommen hem till oss!

Emelie med personal

Ps. Sedan 2021 har hotellet fått nya starka och expansiva ägare som kommer ta Finn´s i framtiden på ett hållbart och värdeskapande sätt.

Boka