Hoppa till innehåll

Frågor och svar

Med enkla och smarta datoriserade lösningar kan du som gäst checka in och ut själv via pekskärm i lobbyn. Där kan du även handla varor i vår kiosk på dygnets alla timmar. Du som gäst uppskattar att klara dig själv.

Den personliga servicen finns och våra värdar hjälper gärna till med att besvara frågor eller ge dig våra bästa tips för en bra vistelse i Lund och Skåne. Finn’s värdar finns på plats främst dagtid och även kvällar vid behov, notera att tider kan variera.
Kontakta oss gärna i förväg så berättar vi mer.

Då du själv sköter in- och utcheckning så är det inga problem. Säkerställ att du mottagit ankomstinformation med entrékod. Om inte är det bara att kontakta oss.

Ankomster senare än 22.00 önskar vi meddelas i god tid.

Trygghet och säkerhet är en självklarhet för oss på Finn och är därför utrustat både med övervakningskameror och avancerade säkerhetssystem.
Ingen kommer in på hotellet utan nyckelkort eller personlig kod.

Vi har ett automatiskt brandlarm med hög känslighet vilket är de krav som ställs på oss med så många pentrys.
Vi har även inbrottslarm kopplat till ett bevakningsföretag.

Har du fundering under din vistelse kan du alltid nå Finn’s värdar via journummer angett på skylt mellan skärmar i lobbyn samt ankomstlapp.
Skulle fara uppstå, ring alltid SOS Alarm på 112.

Incheckning från kl. 15.00 och utcheckning senast kl. 11.00.

Önskas tidigare incheckning eller senare utcheckning?
Ställ gärna frågan om möjlighet innan eller vid din ankomst. Extra avgift tillkommer på 300kr, gäller ankomst tidigast kl. 12 och avresa senast kl. 13.

På Finn är det inga problem att ta emot familjemedlemmar eller vänner under din vistelse. Tvärtom. Det är en viktig del i vår grundfilosofi – att våra gäster ska ha samma friheter som hemma! Tänk bara på att boka rätt rumstyp så du har plats för dina gäster.
I Studio L och XL finns en bäddsoffa där en vuxen eller två barn sover bekvämt. Extrasängar finns inte att tillgå. Barnsängar (spjälsäng) finns att förboka för 100kr, kontakta våra värdar 24 timmar före ankomst för att se över tillgänglighet.

Besökande gäster betalar 200 SEK per natt. Övernattningsbag bestående av sängkläder, kudde, täcke och handdukar, hämtar du hos din värd.

WiFi är gratis på Finn och inloggningsinfo hittas vid incheckningsdisken.

Viktigt för longstay-gäster: Många önskar mer nätverk så som hemmabruk, detta kan inte ett hotell-WiFi uppnå då det delas med flera.
Vi rekommenderar att ta med/köpa en router, där du sedan kan skapa egen inloggning via Bahnhof för ett mer privat nätverk.

Om mat & dryck

Nej, frukostbuffé ingår inte hos oss. Alla våra Studios har pentry och gäster kan laga sin egen mat där.
Frukostpåsar kan beställas om de förbokas 3 dagar innan ankomst. Går även att förbokade som tillvalsprodukt i onlinebokningen på vår hemsida. Pris för vuxen 120kr/st och 60kr/st för barn upp till 8 år.

I lobbyn finns vår kiosk där vi det kan köpas färdiga matlådor, alkoholfria drycker, snacks och enklare frukostprodukter.

Matlådorna kommer från en lokal restaurang bara 2 km från oss, där finns alternativ som kött, fisk, sallad och vegetarisk.
Det går även bra att förbeställa 48 timmar innan upp till 10 portioner.

För betalning i vår kiosk används en terminal där det trycks in vad som önskas köpas och sedan betalas med kort.

om rummen

Rummen städas 1 gång i veckan vid boende 7+ nätter eller vid avresa. Då sker avtorkning av ytor, dammsugning och byte av sängkläder och handdukar.
Detta gäller ej långtidsboende eller kampanjbokningar till rabatterade priser.

Extra städning kan köpas till för fr. 350kr och meddelas 24 timmar i förväg.

Begränsat antal barnsängar finns och behöver förbokas 24h innan ankomst till en kostnad på 100kr. Barnstolar finns och kan lånas utan kostnad, prata med våra värdar.

Nej, men vi har dock möjlighet att sätta in hjälpmedel på toalett och duschpall.

om omgivningen

På Mårtenstorget i Lund, COOP, dit du promenerar på ungefär 10-15 minuter.

Finn ligger ungefär 12-15 minuters gångväg från det restaurang- och cafétäta Mårtenstorget i Lund, där även stans bästa shoppingstråk finns. Till domkyrkan promenerar du på ca. 20 minuter. Till centralstationen promenerar du på ca 25 minuter.

Från Finn tar det ca. 25 minuter att promenera till centralstationen i Lund varifrån du kan ta tåget till exempelvis Malmö (ca. 20 minuter), Köpenhamn (ca. 45 minuter).

Närmsta busshållplats ligger i anslutning till huvudentrén, hållplatsen heter Jupitergatan. Det är buss 3 som tar dig till Lund Central och buss 171 som tar dig till Malmö. Övriga busslinjer utgår från centralstationen.

Cyklar finns till utlåning utan kostnad. Dock finns det ett begränsat antal och principen “Först till kvarn” gäller. Lund är en cykelstad och som cyklist är det mycket enkelt och bekvämt att ta sig runt.
I stan finns även stationer för hyrcyklar.

OM betalning

Det går bra men dubbelkolla gärna med värden innan avresa.

Betalning för boende sker i förskott på samtliga bokningskanaler.

Vid köp av varor i vår kiosk på plats betalas det med kort i vår betalstation.

Vi tar ej emot kontanter

Om bokning

Det går bra, men var noga med att rätt namn finns för ankomst då gästen checkar in själv med bland annat sitt för- och efternamn.

övrigt

Vi har gratis parkering, 10st som ej är bokningsbara. 
Kvällar och nätter när butiker runt om oss har stängt kan vi låna dessa, så länge vi respekterar deras öppettider. Följs inte det så finns risk för böter.
Runt Tellusgatan, bakgatan, finns vanlig gatuparkering(läs skyltar noga).

Det fungerar om personal finns på plats vid avlämning och upphämtning. Annars rekommenderas det att låsa in bagaget på Centralstationen.

Vi har 2 rum som kan ta husdjur, detta är endast en Studio M och en Studio L

Tilläggskostnad för detta är 300kr.

I vår gäst-tvättstuga på plan noll. Samt att några rum har kombimaskiner.
Tvättkapslar kan köpas i vår kiosk.

Finn Apartments i Lund erbjuder fem olika rumstyper, totalt 51 rum, anpassade efter våra gästers olika behov. Varav 12 st är enkelrum och 2 st enkelrum med delade sängar.

Nej, alla rum är rökfria och följs inte detta tillkommer en avgift på 3500kr för sanering.

Enligt lag får man inte heller röka vid entréer. Vi hänvisar att gå till andra sidan muren på framsida alternativ på utsatt plats på innegården.

Rökning på rum – 3500 kr

 Avgift vid onödigt brandlarm: 11.519 SEK dagtid, 17.278 SEK 18-07  & helgdagar.

Boka