Hoppa till innehåll

STUDIO M

Anpassat för long stay, 1-2 personer

Våra Studio M, 22 stycken, är 22 kvadratmeter stora och passar dig som kommer till Lund för att stanna lite längre. Här bor en person bekvämt, men reser du med någon du tycker väldigt mycket om går det bra att sova två i dubbelsängen som är 140 eller 160 cm bred. Här finns ingen bäddsoffa eller möjlighet att ställa in en extrasäng.

I Studio M har du eget kök, skrivbord, rymlig garderob och möjligheten att möblera rummet efter eget tycke och smak. TV:n och skrivbordet har hjul och taklampan hänger i skena.

I Studio M finns följande utrustning:

140 eller 160 cm Jensensäng
Skrivbord
TV med kanalerna SVT1, SVT2, SVT24, SVTB(Barnkanalen), Kunskapskanalen och TV4
Rejäl garderob
Helkaklat badrum med dusch, golvvärme, handdukstork och hårfön
Fullt utrustat kök inklusive en NESCAFÉ Dolce Gusto som lagar riktigt gott kaffe. Kapslar köper du via kiosken med pekskärm i Finn’s kitchen.
Strykjärn och strykbräda
Trådlöst WiFi (alltid gratis!)

Övrigt värt att veta

Rummen städas en gång i veckan, då byts också handdukarna. Extra städning och handdukar går att köpa till antingen vid bokningstillfället. Notera att städning inte ingår vid månadskostnader eller kampanjer till väl reducerade priser.
Tvättstuga finns i hotellets källare och som hotellgäst kommer du in med ditt nyckelkort. Tvättmedel finns att köpa i köket via kiosken med pekskärm.

Pris:
Rum/natt utan frukost, 1-2 personer – Vår, höst och vinter från 895:- och sommar från 1095:-

Longstay –  Kontakta oss för mer information eller bokning